oбщо: 40909 снимки, добавени този месец 0         Изпрати на приятел За контакти  
 
      Български   Еnglish
    Градове  Планини  Реки  Езера  Равнини  Море  Курорти  Пейзажи  Исторически паметници  Природни забележителности  Манастири и църкви  Други 
    Начало >> 
  

Условия за ползване

BulgariaPhotos прави достъпна информацията, материалите и продуктите на този сайт при определени условия. За да имате достъп до този сайт, Вие трябва да се съгласите с уловията, показани на тази страница. BulgariaPhotos си запазва правото да сменя тези условия по всяко време и без предизвестие.

Предпазване от Копиране

Информацията на този сайт е защитена от копиране. С изключение на специално разрешените неща за ползване от този сайт, използването на каквото и да е било друго става с изричното писмено нотариалнозаверено позволение на BulgariaPhotos или чрез закупуване на права за ползване на снимката.

Използване на информацията в сайта

  • С изключение на специално посочените неща, вие можете да разглеждате, копирате, принтирате и разпространявате документацията и съдържанието на този сайт при следните условия:
  • Документацията и съдържанието могат да бъдат използвани само за персонална информация, с некомерсиална цел.
  • Снимките и съдържанието не могат да бъдат модифицирани или променяни.
  • Всяко копие на документ влючва предупреждение за копиране
  • BulgariaPhotos си запазва правото да отмени и анулира правото на използване на документите по всяко време, и използването на документи трябва да се прекрати даже и без писмен документ от BulgariaPhotos.

Документите, посочени по – горе не включват дизайна и разположение на сайта. Елементите на сайта са защитени от запазената марка, закона за Авторското право и други нормативни документи на правото и те не могат да се копират или имитират цялостно или на части.

Сайта на BulgariaPhotos съдържа линкове към сайтове на трети лица, който не са под контрола на BulgariaPhotos . BulgariaPhotos не носи отговорност за това, че нямате достъп до тези сайтове. Когато посещавате друг сайт, освен BulgariaPhotos вие ги посещавате на собствен риск и BulgariaPhotos не носи отковорност за акуратността и сигурността на каквато и да е била информация, данни, мнения, съвети, или условия, изложени от трети страни. BulgariaPhotos предоставя тези линкове единствено за удобство и вкючването на подобни линкове не съдържа в себе си това, че BulgariaPhotos одобрява, поддържа или се съгласява със съдържанието на тези сайтове. BulgariaPhotos не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове.

Какво е Запазена Марка

Запазената марка вкючва в себе си думи, лога, дизайни, символи или слогъни, служещи да се различат едни неща или услуги от други.

Какво е защита от копиране

Защитата от копиране е право, гарантирано от закона на автора или твореца на дадено нещо от артистичната свера за определен период от време, през което той има право да се възползва от ползите, които то му носи.

Обща информация

Когато вие влизате на нашия Сайт, нашия сървър автоматично събира и обобщава информацията от вашето посещение. Информацията съдържа URL тата и домейните, вида на браузъра, Операционната система, страниците, който сте посетили при вашето посещение. Главно се събира обща информация, която не ви индентифицира персонално.